Πόρτες θωρακισμένες & πόρτες εσωτερικές

Βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο, στη Θεσσαλονίκη, μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από πόρτες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ιδανικές να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, οι πόρτες που διαθέτει η επιχείρηση ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ αντέχουν στο στοίχημα με το χρόνο και είναι συνώνυμες της υψηλής ποιότητας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Καλύψτε τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με εσωτερικές πόρτες αρίστης ποιότητας, διαθέσιμες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στο χώρο σας, άμεσα και υπεύθυνα. Έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια όλα μας τα προϊόντα, έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση, ομορφιά και λειτουργικότητα. Εξασφαλίστε μόνωση ήχου και θερμότητας. Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας. Οι εσωτερικές πόρτες laminate και βαφής που θα βρείτε στην έκθεσή μας διατίθενται με οβάλ κάσες και κουμπωτά μπασκιά. Επιλέξτε εσείς το σχέδιο που ταιριάζει στα δικά σας γούστα. 

ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

Πέρα από τις μοναδικές πόρτες για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, μπορείτε να βρείτε και μεγάλη ποικιλία από θωρακισμένες πόρτες, αλλά και πόρτες αλουμινίου εισόδου οικοδομών και μονοκατοικιών ALUMIL. Παράλληλα, προσφέρουμε αλλαγή κλειδαριών θωρακισμένων πορτών από μεγάλο σε μικρό κλειδί ασφαλείας με ατσάλι, μόνο με 180€! Κερδίστε μοναδική αισθητική, αλλά και αντικλεπτική προστασία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.